Bestuur

Het bestuur van Stichting Rondom Baba bestaat uit vijf personen: een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en twee algemene bestuursleden.

Yvonne Gerner: voorzitter
Oprichter van de Stichting, inspirator, uitvoerder en vertegenwoordiger van het project Here Bugu in Mali (klik hier voor haar foto)

Ingrid Janszen: secretaris
Steun en toeverlaat voor het administratieve werk, contactpersoon voor fondsen en donateurs (klik hier voor haar foto)

Mel Adrian: penningmeester
Deskundige en gewetensvolle penningmeester die we als Stichting nodig hebben (klik hier voor zijn foto).

Saskia ’t Hart: algemeen bestuurslid
Met enthousiaste betrokkenheid verantwoordelijk voor de huisstijl vanaf het eerste uur (klik hier voor haar foto).

Ira van Eelen: algemeen bestuurslid
Inspirerende ‘out of the box’ denker en ondersteuner van de weg die we bewandelen (klik hier voor haar foto).

Het bestuur wordt bijgestaan door twee mensen ter ondersteuning van het bestuur:

Daphne van ’t Hof: Bevlogen social media expert voor non profit organisaties (klik hier voor haar foto) en Laura Hornick: Deskundig facilitator van de communicatie van het bestuur (klik hier voor haar foto).
En telt tegenwoordig nog twee extra vrijwilligers:

Babette ’t Hart: registratie van kralen en armbanden van het armbandenproject met Return to Sender en Monique van der Holst: beheer fotoarchief.

Het bestuur in Nederland werkt intensief samen met een lokale organisatie in Mali: Comité de Gestion de “Stichting Rondom Baba”. Dit bestuur telt 7 leden onder leiding van de Algemeen Directeur Here Bugu: Mamadou (dit Baba) Traoré (klik hier voor link naar foto). De bestuursleden zijn: Mamadou Traoré (klik hier voor link naar foto), Hamidou Traoré (klik hier voor link naar foto), Aminata Kone (klik hier voor link naar foto), Moctar Nianfo (klik hier voor link naar foto), Hamzata Traoré (klik hier voor link naar foto) en Aluigi Traore (nog geen foto).