"Er bestaat geen groter geluk dan de komst
van een gast in vrede en vriendschap."

 

Referenties

...."Het gaat lukken met jullie plannen, het huis, de landbouw, de plannen voor het dorp, zeker weten. Pet af voor zoveel ondernemingszin. Het lijkt wel varen op de Niger met een lage waterstand, en met stuurmanskunst niet vastlopen, zelfs niet in het donker en zonder licht..... Je bent een bijzondere en getalenteerde vrouw. Je bent één van onze goede herinneringen aan dit zo bijzondere land......"
Ton en Imelda Bouman, 21 februari 2009

...." Thank you so much for the peacefull time at Here Bugu! You have the equanimity and love that are needed for these demanding tasks. I'm impressed by what you do and I'm sure it will be fine. You are a role model not only for Malians....."
Christian Mietsche, Duitsland 28-12-2009

" ....samen met jou op Here Bugu het windmolenproject opzetten is één van de mooiste ervaringen in mijn leven. Het is een speciale plek met speciale mensen. Ik voel me vereerd een maand te hebben mogen meedoen..."
Piet Willem Chevalier, 01-01-2010

".......Ik had gehoord van het project Rondom Baba. Het overtreft al mijn verwachtingen. Zoveel mensen om je heen, en je blijft maar doorgaan. We hebben er ook vakantie van gemaakt, bedankt, je liet me hier thuisvoelen, en ik geloof in Rondom Baba...."
Anke Smit, 9-3-2010

"..... Het was heerlijk om zo hartelijk te worden ontvangen door jou maar ook door de mensen om je heen. Super om zo een kijkje te nemen in het leven hier op een manier die anders nooit mogelijk zou zijn.......... Ik voel me vereerd om betrokken te zijn als bestuurslid van een Stichting met zoveel betrokkenheid en sociaal gevoel......"
Saskia 't Hart, 9-3-2010

".....het windmolenproject is mijn eerste project in een ontwikkelingsland. Vanaf het moment van aankomst op Here Bugu heb ik mij zeer op mijn gemak gevoeld. We hebben een fantastische maand gehad. Allereerst hebben we bijna 3 weken gewerkt met de windmolengroep. Het resultaat zijn 4 windmolens die stroom opleveren en een groep Malinezen met verschillende achtergronden die veel zelfvertrouwen hebben gekregen! Het vertrouwen dat ze zelfstandig samen iets moois  kunnen realiseren. Wij, als blanken, zijn slechts ter hulp geweest........"
Roland Valkenburg, 31-3-2010

"..... Het was een bijzondere tijd hier met de groep van het windmolenproject, iets dat ik niet zal vergeten. Ik vind het jammer om weg te gaan en hoop nog een keer terug te komen...."
Annemieke, 31-3-2010

"....heel fijn Yvonne om met je samen te werken. Je doet geweldige dingen en ik heb daar heel veel bewondering voor. Hoop dat onze gezamenlijke plannen goed gaan verlopen..."
Wietske Jongbloed,  KOZON 19-07-2010

".....We hebben een geweldig fijne week gehad hier op Here Bugu, met jou, Baba en alle anderen!
Initiatieven zoals die van jou en Baba verdienen veel meer bekendheid en navolging.
Hopelijk kunnen wij op een of andere wijze ons steentje bijdragen. We komen terug...."
Roy Keijzer, 24-11-2010

".......Je hebt hier een thuis voor iedereen, althans zo voelt dat. Baba, een vader voor velen, zijn moderne daden naast zijn traditionele moslimwezen maken wie hij is, uniek en in staat om iets te veranderen. Op straat in Mopti kende iedereen hem wanneer ik vertelde dat ik hier op bezoek was......"
Jip, 24-11-2010

".....één telefoontje vanuit Mopti en je staat er. Drie dagen mogen we genieten van je verhalen, de ideeën, de mensen om je heen, de rust en je enorme gastvrijheid voor 2 onbekenden.
We zijn diep onder de indruk. Samen met Baba, Sedou en zijn familie en al die anderen zal Here  Bugu steeds meer Here Bugu worden. We hopen er op de een of andere wijze deelgenoot van te mogen blijven...."
Ineke en Nol van Oss, 27-11-2010

"......We zijn erg onder de indruk van je project. Je dromen en idee├źn zijn inspirerend en ik bewonder je positieve energie....."
Carly de Wit, 4-12-2010

".........naar Mopti en drie geweldige dagen op Here Bugu, dat je zelf op poten zette! Geweldig initiatief Yvonne! Laten we hopen dat we ergens in 2011 ook PUM Mopti op zijn poten kunnen zetten. Jij en Baba zijn de beste mensen hiervoor!! Dank voor alles.
Maurits van der Ven, landencoordinator PUM Mali, 19-12-2010

"....Chère Baba, Mes respects pour tous les résultats preuves de tes efforts fructifs pour créer cet endroit de brassage entre cultures, pour enfin récolter le mieux des deux. J'espère que ce travail de base et de consigne portera fruits ainsi que les arbres plante sur le terrain de Here Bugu........"
Amintha Fall, Senegal 25 december 2010

"Wow, what an amazing few days with you here at the ranch. I'm glad that the universe enabled us to connect and share our passions with each other. As a journalist I see a lot of horror in the world, and you are a shining light of hope amongst the turmoil and trauma that life can sometimes dish out. I was very moved to see yours and Baba's connection with the Bella people and witness how you are making a profound difference in people's lives. Thank you so much......"
Jane Tyska, Oakland Tribune, U.S. 13-1-2011

"... Thank you so much for welcoming us here to Here Bugu. I'm very inspired by the work, which is done here. This internship learned me a lot about life, African life in particular and about myself. The way you dance with the circumstances here in Mali shows you are a true artist......."
Elida, Sweden, February 2011

"Here Bugu, Place of Peace, the embodiment of an impulse carried deep in the heart. This place is a sacred journey, the meeting place of cultures and the possibilities of a newly empowered people......"
Mischa Saunders, Canada, februari 2011

"....jullie zijn zo te zien een bijzonder goed team die in korte tijd veel mooie dingen voor elkaar weten te krijgen. Zo hebben jullie ons ook de gelegenheid kunnen geven om hier ons biogasproject te doen. Voor ons is dit slechts het begin want ik heb gezien dat biogas hier in de omstreken een goede aanvulling kan zijn......"
Jelmer Tamis, maart 2011