"Men laat het aan de markt over om uit te maken of
een deel van de bevolking van de aarde wel of niet zal overleven. Maar wie is
de markt?"

Joseph Ki-Zerbo

Doneren

Rechtstreeks overmaken
U kunt rechtstreeks een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie overmaken naar Stichting Rondom Baba (graag vergezeld van een mailtje (info@rondombaba.nl) met uw naam zodat we u op de hoogte kunnen houden).
Rekening houder: Stichting Rondom Baba
IBAN : NL98TRIO0784740593 BIC
Swift code: TRIONL2U

Donateur worden
U kunt donateur worden met een maandelijkse incasso:
U kunt de pdf downloaden, invullen en opsturen (per post of per email) voor het doen van een maandelijkse bijdrage vanaf EUR 5.-.
Donatieformulier  (.pdf, 213KB).

De Stichting is geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat een schenker zijn/haar bijdrage kan aftrekken van de belasting.

Andere mogelijkheden
Heeft de website uw interesse gewekt en heeft u goede ideeën of weet u mensen die kunnen helpen door sponsoring vanuit hun bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met Yvonne Gerner via info@rondombaba.nl.

Gaat u naar Mali of heeft u vrienden of kennissen die gaan, geef het adres en telefoonnummer van de Stichting in Mali door voor een bezoek.

Like de facebookpagina

Wilt u genoemd worden (of juist niet) in onze vriendenlijst, laat dit dan per email weten: info@rondombaba.nl. Wilt u zelf de stichting noemen op uw eigen website, download hier het logo (.jpg 675kb).

U kunt een email ontvangen bij het verschijnen van een nieuwe blog.
U kunt uw adres achterlaten op rondombaba.blogspot.nl.